Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Sonraki Kelime - Kelime Birleştirme Oyunu

Sevinin Kelime Oyunları! *Next Word* ile tanışın, bir sonraki seviye kelime ilişkilendirme oyununuz. 5 zorluk oyun modunda 250 zorlu seviyeyi keşfederken zıt anlamlılar, eş anlamlılar ve bileşik kelimelere dalın. Eşsiz bir ağaç düğümü yapılandırması ile her kelimenin 4'e kadar ilişkisi olabilir, bu da tek bir seviye için birden fazla çözüm sunar. Bu oyun, kullanıcı için saf bir keyif sağlamak amacıyla uygulama içi satın alımlar veya reklamlar içermez.

• Kelime İlişkilendirme Oyunu için Eşsiz Özellikler*:

55,333 kelime kombinasyonu içeren her seviye yeniden başlatıldığında taze ve benzersiz bulmacalar sunar. Dinamik bulmaca yapılandırması tekrarlanmayan zorluklar garanti ederken, Kelime Ağacını tamamlamak seviyenizi ilerletir. Animasyonlu öğreticiler, rahatlatıcı müzik ve görsel olarak uyarıcı grafikler oyun deneyiminizi geliştirir.

Kolay, Orta, Zor, Uzman ve Beyin Yoran zorluk modlarından birini seçin ve kelime ilişkileri dünyasına dalın.

Program diğer dillerde mevcuttur

Next Word - word association iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 16.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Next Word - word association hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Next Word - word association denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam

Uygulamaları Keşfetme

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.